Baardtrimmer: de beste 10 baardtrimmers van 2024

Man scheert zijn baard met een van de beste baardtrimmers

De beste baardtrimmer of alleen al een goede baardtrimmer vinden is niet gemakkelijk. Er zijn heel wat goedkope trimmers op de markt van lage kwaliteit en die niet netjes trimmen. Vaak gaan ze ook niet lang mee en dan is goedkoop meestal duurkoop. Voordat je het opgeeft en je baard gaat trimmen met een tondeuse, willen we je toch proberen te overtuigen om een goede trimmer voor je gezichtsbeharing te kopen. Want ze zijn er wel, als je weet wat de juiste merken zijn en waar je terecht kunt. Daar kunnen wij je mee helpen, want ook onze baarden waren blij met een goede baardtrimmer. We hebben daarom na grondige tests een lijst met de beste baardtrimmers van 2024 samengesteld. 

Wat is een baardtrimmer

Een baardtrimmer is een tondeuse speciaal aangepast voor baardgroei en baardhaard. Baardhaar is veel stugger, dikker en harder dan normaal hoofdhaar. De messen van deze trimmers zijn daarom harder en vaak heeft een baardtrimmer een sterkere motor dan een normale tondeuse. Ook zijn de lengtestanden van de (opzet)kammen soms anders, met minder focus op hele korte lengtes voor fading en meer voor het netjes in model brengen van de korte tot middelkorte baard. Je kunt met een goede baardtrimmer heel erg snel, netjes en gemakkelijk je baard bijhouden. Het grove werk wordt dan mechanisch gedaan en dit scheelt een boel werk met de baardschaar.

Het verschil tussen een baardtrimmer en een tondeuse

De twee grootste verschillen tussen een baardtrimmer en een tondeuse zijn de tanden en de motor. Deze moeten voor baardhaar veel harder en sterker zijn dan voor een normaal hoofdhaar. Dit zie je er aan de buitenkant niet snel van af. Een beter zichtbaar verschil zijn de (opzet)kammen. Een tondeuse concentreert veel meer op het heel erg kort trimmen en op fading en heeft vaak helemaal geen opzetkammen. De beste baardtrimmers hebben een geïntegreerde kam of een opzetkam.

De beste 10 baardtrimmers 

Een goede trimmer kiezen was al een hele opgave. De beste baardtrimmer kopen leek daarom onmogelijk. Maar met onze set eisen konden we toch een selectie maken en aan de hand daarvan kun jij de beste baardtrimmer voor jouw baard uitkiezen. Voordat we beginnen een kleine aanmerking van ons. Vaak plaatsen review platform het feit dat een trimmer niet helemaal glad trimt bij de minpunten van een product. Dit lijkt ons absurd, aangezien een trimmer juist niet bedoeld is om glad te scheren. Wil je een gladgeschoren gezicht, dan raden wij je aan om te kijken naar een Safety Razor.

#1 Revahs Professionele Tondeuse

Revahs JM-103 Professionele Draadloze Tondeuse

Draadloos ±180 minuten te gebruiken!

Bekijk laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 19 juli 2024 - 04:36

De Revahs Professionele Tondeuse is een bekende bij ons. Hij staat ook op de nummer één lijst met beste tondeuses. Dankzij zijn veelzijdigheid door de opzetkammen en zijn professionele kwaliteit is hij ook de beste baardtrimmer. De erg sterke motor ploegt gretig door zelfs het dikste baardhaar en ligt daarbij comfortabel in de hand. Zijn nostalgische uitstraling gaat gepaard met een modern lcd-display. De messen zijn uiteraard zelfslijpend en gemaakt van gehard staal.

De meegeleverde opzetkammen gaan van een bijna gladgeschoren 0,1 millimeter tot een korte baard van 12 millimeter. Maar ook een precisietrimmer is aanwezig zodat je over kunt gaan tot het aanleggen van lijnen of zelfs fading. Alle knoppen en hendels zijn gemakkelijk geplaatst zodat zowel de professional als de thuisgebruiker gemakkelijk uit de voeten kan met de Revah’s Professionele Tondeuse. De accu gaat een zeer royale 240 minuten mee en hij is ook aangesnoerd inzetbaar. Voor de bebaarde man die zijn gezichtshaar graag snel maar ook heel precies op orde wil hebben is de Revah’s de beste baardtrimmer.

Voordelen

 • Multifunctioneel als beste baardtrimmer en beste tondeuse
 • Hoogste prijs-kwaliteitsverhouding
 • Krachtige motor en messen
 • 240 minuten accuduur!

#2 Gruttz Baardtrimmer v2

Ook met deze Gruttz BeardSaver heb je een handige, effectieve en vooral hele comfortabele trimmer voor al je gezichtsbeharing. De BeardSaver komt met een veelzijdige set opzetstukken en mogelijkheden voor alle gewenste baardstijlen. De scherpe messen en sterke motor van 7000RPM maken geen enkel probleem van baardhaar en ook deze Gruttz BeardSaver is daarmee geschikt voor zelfs de zwaarste baardgroei. Ik kan hem kenmerken als degelijk en effectief met als kers op de taart dat hij ook waterdicht is en mee mag onder de douche.

Trimmen kun je doen vanaf 0 millimeter. Je leest het goed, de Gruttz is ook in staat je gezicht effectief te scheren en niet alleen te trimmen met behulp van het scheeropzetstuk. Hierdoor kun je ook een smallere baard met één apparaat realiseren. De overige lengteopties zijn 2, 3, 6, 9 en 12 millimeter. Je krijgt er ook twee precisietrimmers bij voor de bakkebaarden en snor en ook een hele goede neustrimmer voor een heel mooi totaalpakket aan mogelijkheden.  De Gruttz BeardSaver is erg stil in gebruik. Dit komt dankzij de sterke, dikke behuizing die meteen degelijkheid en duurzaamheid uitstralen. 

Voordelen

 • Multifunctioneel en onder de douche te gebruiken
 • Hoge duurzaamheid en degelijkheid
 • Krachtige motor en messen
 • Stil tijdens gebruik

#3 Wellshave 5-in-1 Baardtrimmer Set Pro

Met deze 5-in-1 set heb je niet alleen een goede trimmer voor je baard, maar ook een complete bodygroomer. Zonder opzetstukken heb je een T-blade trimmer waarmee je heel snel en kort op de huid je lichaam kunt trimmen. Met de opzetstukken verander je de Wellshave in een handomdraai naar een baardtrimmer. De sterke, zelf-slijpende messen maken een eind aan al je lichaamshaar en zelfs aan de verwijdering van oor- en neushaar is gedacht. Je kunt je zowel nat- als droogscheren, alleen is hij niet waterdicht en kan daarom niet mee onder douche. 

De trimmer scheert kort tot op 1,1 millimeter. Met de opzetstukken gaat dit tot een lengte van 12 millimeter. Voor het fijne werk is er de precisietrimmer terwijl de standaard trimmer het hoofd kaal maakt en houd. De accu gaat 1 uur mee, na 3 uur opladen.

Voordelen

 • Multifunctioneel als trimmer en bodygroomer
 • Hoge kwaliteit
 • Krachtige motor en zelfslijpende messen

#4 Sansbeauté 7-in-1 Baardtrimmer Mannen

Voor een heel uitgebreid pakket waarmee je alles voor je baard meteen in huis hebt is ook deze Sansbeauté heel aantrekkelijk. De trimmer zelf is van goede kwaliteit en doet zijn werk uitstekend. Hij trimt tot 0,5 millimeter kort en met zijn 7 opzetkammen kun je dit uitbreiden naar 15 millimeter voor een breed scala mogelijkheden voor je baard. Zij motor en speciale messen doen hun werk goed en efficiënt voor een mooi, precies resultaat.

Die precisie komt omdat de Sansbeauté ook als T-blade kan worden gebruikt voor een extra nauwkeurig resultaat. Mooi bij dit fijnere werk is de toch indrukwekkende accuduur van 180 minuten en die in slechts de helft van die tijd weer helemaal oplaadt.

Voordelen

 • Multifunctionele trimmer
 • Extra precisie als T-Blade
 • Mooie accuduur van 180 minuten

#5 Wahl Cordless Detailer “T-Blade”

Een krachtige trimmer die net zoals de Revahs eveneens geliefd is bij professionals, staat deze Wahl ook bekend als de “T-Blade”. Trimmers van het T-Blade design staan op een voet en hebben een open mes. Hierdoor krijg je goed zicht op wat je aan het doen bent. Dit maakt stylen, faden en lijnen leggen gemakkelijk en snel. Dat het snel gaat komt ook door de krachtige 6800 RPM motor die de vlijmscherpe messen voortbeweegt. Trimmen van de meest woeste baarden is daardoor een koud kunstje voor de Wahl Cordless Detailer. Met een minimuminstelling van 0,4 millimeter kun je heel kort op de huid trimmen en met de opzetstukken kun je een baard tot maar liefst 45 millimeter bijhouden. 

De accu gaat 100 minuten mee en is binnen 60 minuten weer helemaal opgeladen. Werken met deze T-Blade baardtrimmer is erg snel, maar hij snijdt ook erg agressief. Hij is daarom minder geschikt voor de plooibare huid dat zich mogelijk tussen de messen ophoopt; zoals de huid van ouderen en kinderen.

Voordelen

 • Multifunctioneel als goede baardtrimmer en goede tondeuse
 • Extra precisie als T-Blade
 • Zeer hoge kwaliteit
 • Krachtige motor en messen

#6 Babyliss Pro Skeleton Trimmer FX7870GE

Na de Revah’s Professionele Tondeuse, wordt ook deze Babyliss Pro Skeleton trimmer veel door professional gebruikt. Deze tondeuse trimt tot wel 1 millimeter kort en is zo ontworpen dat je maximaal zicht hebt op wat je doet. De messen zijn relatief “bloot” en staan op een iets verhoogde voet. Hierdoor hou je maximaal zicht op wat je doet en dat maakt heel precies trimmen en het aanleggen van lijnen een stuk gemakkelijker. De krachtige motor en vlijmscherpe messen zijn ideaal voor professioneel gebruik. De accu gaat 120 minuten mee en laadt bliksemsnel weer op. Voor thuisgebruik is hij dus meer dan genoeg. Deze Babyliss Pro Skeleton is één van de beste baardtrimmers voor mannen met een kleine baard of snor en die deze heel fijn willen bijwerken.

Voordelen

 • Professionele kwaliteit
 • 120 minuten accuduur
 • Supersnelle oplader

#7 Philips Series 9000 Prestige BT9810/90

Onze eigen Philips mag niet missen op de lijst beste baardtrimmers. Dat is niet zozeer om nationale trots maar vooral omdat Philips gewoon hele hoogstaande elektrische apparaten maakt. De Philips series 9000 is daarmee hun vlaggenschip en een fantastische trimmer voor je baard. Dit pakket wordt compleet gemaakt met de ook hele goede Philips OneBlade T-Blade trimmer. Dit pakket is daarmee toegespitst op de moderne, korte baard en om die in een handomdraai te onderhouden. 

Dit Philips pakket kan trimmen tussen 0,4 en 10 millimeter en dat met maar liefst 30 verschillende tussenstanden. Tijdens het trimmen meet deze Philips 125 keer per seconden de dikte van je haar en past zich daar automatisch op aan. Voor strakke lijnen, contouren en het heel fijn aanleggen van de perfecte, korte baard is deze Philips het beste.

Voordelen

 • Hele hoge kwaliteit
 • Ongeëvenaarde precisie als T-Blade!
 • Stalen behuizing

#8 Philips 7000 BT7500/15

Philips 7000 serie BT7500/15
Bekijk laagste prijs
conrad.nl
Laatst bijgewerkt op: 19 juli 2024 - 05:34

In de luxe lijn van Philips trimmers, vinden we ook de Philips BT7500/15. Deze uit zichzelf al goede rimmer beschikt over een afzuigfunctie die tot 95% van de getrimde haartjes opvangt. Het resultaat is een schonere wasbak na afloop. De krachtige messen en motor maken licht werk van elke baard en dankzij zijn 20 vergrendelbare lengtestanden tussen 0,5 en 10 millimeter heb je je baard precies in vorm. De accu gaat een 75 minuten mee en is na 60 minuten volledig opgeladen. Je kunt de BT7500/15 afspoelen onder kraan na gebruik, waarbij wij aanraden om de opzetkam eerst te verwijderen voor een goede reiniging.

Voordelen

 • Hoge kwaliteit
 • Afzuigfunctie
 • Scheerkop afwasbaar

#9 Philips 5000 serie BT5515/15

Philips 5000 serie BT5515/15
Bekijk laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 19 juli 2024 - 05:36

De 5000 serie is het werkpaard van Philips en deze BT5515/15 is daar geen uitzondering op. De Philips 5000 trimt snel en comfortabel dankzij zijn sterke, zelfslijpende en dubbel geslepen messen. Dit maakt de Philips 5000 een goede trimmer voor het trimmen van je baardhaar. Met een instelwieltje heb je de keuze uit maar liefst 40 verschillende lengtestanden tussen 0,4 tot 20 millimeter. Je kunt dus gaan voor de stoppel of de korte baard precies bijwerken zoals jij hem wil. De meegeleverde precisietrimmer maakt het werk af en het gebruik van de baardschaar bijna overbodig. Verder beschikt de Philips 5000 trimmer over een accu die 90 minuten meegaat als hij volledig is opgeladen. Voor de meeste mannen zijn dit 3 trimbeurten of meer. Hij laadt in 60 minuten volledig weer op en na gebruik kun je hem onder de kraan afspoelen.

Voordelen

 • De beste baardtrimmer voor een klein budget
 • 90 minuten accuduur
 • Af te spoelen onder de kraan

#10 Braun BT5090

Met scherpe en duurzame messen maakt deze Braun BT5090 licht werk van elke baard. Een snelle trimbeurt vrij van irritaties is het resultaat en de dubbele batterij gaat 50 minuten draadloos mee. Dat is genoeg voor een normale trimbeurt maar mocht je hem toch een keer of twee vergeten zijn op te laden, dan is hij dankzij zijn Quick-Charge technologie binnen 5 minuten klaar voor een trimbeurt. Met twee opzetkammen heb je de keuze tussen 25 lengte instellingen. De grotere kam gaat van 10 tot 20 millimeter voor de korte baard, terwijl de precisiekam in te stellen is tussen 1 en 10 millimeter voor het fijnere werk. De precisietrimmer is er voor de details en het strak maken van de randen. Na afloop spoel je deze Braun BT5090 af onder de kraan.

Voordelen

 • Goedkoop maar goed
 • Af te spoelen onder de kraan

Beste baardtrimmer consumentenbond

De beste baardtrimmer volgens de consumentenbond bestaat niet, tenminste als we het uitblijven van een test van beste baardtrimmers in 2022 zo mogen begrijpen. Nu zijn we het toch niet altijd eens met de consumentenbond. Het lijkt ons erop dat men daar (soms) niet over de nodige ervaring en expertise beschikt om een goede uitspraak te doen over mannenverzorgingsproducten. Dit is ook niet zo vreemd, 80% van de consumenten is vrouw. De consumentenbond is van nature en vrij onveranderbaar gericht op het koopgedrag van vrouwen en niet mannen. De keuze aan beste baardtrimmers is daarom het beste overgelaten aan de doelgroep: mannen met baarden.

Hoe gebruik je een baardtrimmer?

Je hebt de beste baardtrimmer uitgekozen en wilt hem gebruiken. Net als met bestek op tafel, werk je over het algemeen van buiten naar binnen. Je begint met het grove werk en gaat dan stapsgewijs naar beneden richting de kleinere details. De baardtrimmer past daarbij echt bij de eerste, grotere stappen om je baard in zijn basismodel te krijgen. Hier zijn de stappen om deze trimmer te gebruiken:

 • Was je baard en droog hem af of laat hem vochtig, afhangende van of je droog of vochtig trimt.
 • Borstel je baard met een baardborstel zodat je zoveel mogelijk baardharen in hun natuurlijke groeirichting zet.
 • Begin op de hoogste lengtestand die je wilt hebben. Weet je het niet zeker, zet hem dan nog wat hoger. Eraf trimmen kan wel, erbij trimmen wordt lastig. 
 • Begin onderaan de baard op je hals en werk omhoog. Dit is doorgaans waar je je baardhaar het langst wilt hebben. Ga dan langs je wangen en bakkebaarden en pas de lengte zo nodig aan.
 • Is de baard eenmaal geheel op zijn maximale lengte, dan ga je de kortere stukken langs, bijvoorbeeld de rand onder de hals of op de wangen. 
 • Tot slot gebruik je de kortste stand of een tondeuse om de randen en lijnen strak bij te werken. 
 • Hierna ga je over tot het fijnere werk met de baardschaar.

Baard trimmen met tondeuse

Als je heel voorzichtig bent, dan kun je je baard trimmen met een tondeuse. Dit kan vooral als je een hele korte baard of de permanente stoppel wilt en deze bijvoorbeeld wilt laten faden met je bakkebaarden. Bij de korte baard al moet je echter uit losse pols de tondeuse op de juiste hoogte houden. Dat kan best een opgave zijn, vooral als je geen geoefende barbier bent. Een oplossing is een hybride tussen een baardtrimmer en een tondeuse, zoals de Revah’s Professionele Tondeuse. Deze kan beide en dan heb je aan één product voldoende.

Waar let je op bij het kopen van de beste baardtrimmer?

We hebben bij het testen en selecteren van de beste baardtrimmer gelet op 11 factoren. Het was niet gemakkelijk om deze allemaal concreet uitgedrukt te krijgen. Dit komt vooral omdat verschillende mannen verschillende verlangens hebben voor hun baard. We noemen eerst 6 essentiële factoren, deze beslissen het soort trimmer dat je nodigt hebt en stellen een budget vast. De laatste 5 zijn eerder luxe keuzes die je erbij kunt nemen.

1 Kwaliteit

Je wilt een kwaliteitsproduct en je wilt waar voor je geld. Er zitten enorme verschillen in kwaliteit, zelfs tussen de beste baardtrimmers. Tussen goede trimmers en trimmers van wegwerpkwaliteit, zit ook een wereld van verschil. Kwaliteit betekent hier een degelijke ombouw, een sterke en betrouwbare motor en sterke, harde messen die goed hun werk doen en niet bot worden.

2 Prijs

Meestal maar niet altijd gepaard met kwaliteit, gaat prijs. Het komt niet heel vaak voor, maar de duurste baardtrimmers zijn niet altijd de beste. Toch kun je over het algemeen wel zeggen dat de beste trimmer niet de goedkoopste is. Belangrijk hierbij is vooral prijs-kwaliteitsverhouding waarbij de beste trimmer net iets meer waar geeft voor het geld.

3 Vaste scheerkop

De beste baardtrimmers hebben, net zoals tondeuses, een vaste scheerkop. Dit helpt om je baard met kracht te kunnen trimmen en in model te brengen. Beweegbare scheerkoppen zijn bedoeld om op de huid te plaatsen en om het haar zeer kort en uniform met het gezicht te trimmen. Dit is voor het in model houden van een baard juist niet de bedoeling.

4 Opzetkammen en lengte van je baard

Hoe lang wil je je baard houden? De opzetkammen of de instelling van de messen op je baardtrimmer moeten hierin natuurlijk wel kunnen voorzien. Kijk hier daarom zeer nauwkeurig naar, voordat je een eigenlijk hele goede trimmer koopt maar waar jij niks aan hebt.

5 Droog of vochtig trimmen

Als je je baard vochtig of nat wilt trimmen, dan moet je keus in baardtrimmer dit ook kunnen. De mogelijkheid tot vochtig trimmen staat meestal heel nadrukkelijk aangegeven op de verpakking of bij de beschrijving van de trimmer. Staat dit er niet tussen, dan mag je ervan uit gaan dat hij alleen geschikt is voor droog trimmen. Probeer het dan ook niet!

6 Onderhoudsgemak

Je wilt je trimmer kunnen schoonmaken. De beste baardtrimmers zijn goed voor zowel haar als huid. Een smerige trimmer kan je huid juist irriteren of doen ontsteken. Een gemakkelijk te onderhouden trimmer is daarom belangrijk.

7 Waterdicht

Een waterdichte baardtrimmer gaat een stapje verder dan vochtig trimmen. Je kunt veel waterdichte trimmers meenemen onder de douche of afspoelen onder de kraan. Trimmen onder de douche is meestal voor het erg kort houden van baard-, hoofd- en lichaamshaar. Het is daarom ook handig dat je waterdichte baardtrimmer ook erg kort kan trimmen, zonder opzetkam.

8 Met draad of draadloos

Een draadloze trimmer is natuurlijk handiger, vooral als je hem ook mee onder de douche neemt. Hij moet dan wel over genoeg accucapaciteit beschikken en het liefste ook als je hem een keer vergeet op de oplader te zetten. De beste baardtrimmers met draad zijn doorgaans een stuk sterker, met een sterkere motor die een accu te snel zou leegtrekken.

9 Hulpstukken of opzetstukken

Extra hulpstukken of opzetstukken, buiten de opzetkammen om, kunnen een rol spelen in je keuze. Het meest populaire en gewoonweg behulpzame opzetstuk is een oor- en neustrimmer. Zo houd je het haar waar je het wel wilt netjes in model en waar je het liever kwijt dan rijk bent mooi in toom.

10 Opzuigsysteem

Een opzuigsysteem zuigt (bijna) alle losgekomen haartjes op in een reservoir. Je kunt deze dan na het trimmen gemakkelijk legen. Veel scheerapparaten hebben dit ook. Bedenk wel dat baardtrimmers vaak langere stukken haar verwijderen en dit reservoir dus sneller vol raakt. Ze zijn minder geschikt voor het verwijderen van grote baardplukken. Voor het regelmatig bijhouden voorkomen ze wel een hoop rotzooi in de wasbak.

11 Extra Functies

De moderne techniek brengt moderne snufjes met zich mee, ook in de beste baardtrimmers. Led-displays en smart-technologie maken het leven een stuk makkelijker. Ook een goede trimmer kan beschikken over deze extra functies. We plaatsen deze als laatste omdat ze geen inbreuk mogen doen op de kernfuncties van onze beste baardtrimmers. De beste baardtrimmers doen eerst hun werk goed en leveren een goede kwaliteit. Als daarbovenop nog moderne extra functies komen, dan des te beter.

Conclusie over de beste baardtrimmers

De beste trimmer voor het gezicht moet over net iets andere kwaliteiten beschikken als een tondeuse of bodygroomer. Net als de bodygroomer moet een baardtrimmer met gemak stugger haar kunnen trimmen dan een tondeuse. Baardhaar is net zo dik en stug als schaamhaar. Tegelijkertijd moet hij ook met hetzelfde beleid kunnen trimmen als een tondeuse of liefst zelfs een schaamhaar trimmer voor de intieme delen. Ook moeten deze trimmers de vorm en opzetstukken hebben zodat je gemakkelijk je baard kunt trimmen, want de vorm en bottenstructuur van je gezicht en kaak zijn anders dan bijvoorbeeld op je hoofd, borst or schaamstreek. 

Het loont zich daarom om trimmer speciaal voor de baard aan te schaffen. Nog een uitgave dus! Dan liefst één van kwaliteit en die het werk meteen ook goed doet, graag. De twee uitblinkers zijn voor mij daarbij de Revahs Professionele Tondeuse op de eerste plaats en ook de Gruttz BeardSaver is een heel mooi alternatief. 

Beide kosten ze de wereld niet, aanzienlijk minder als de vlaggenschipmodellen van Philips, Wahl en Babyliss. Je kunt met deze twee trimmers perfect je baard bijhouden voor zowel de hele korte baard als de net iets langere. Ook heel kort is mogelijk, mogelijk als stoppelbaard of voor het scheren zelf.

De Revahs Professionele Tondeuse is, met zijn mooie retro-design, hele hoge kwaliteit en ongeëvenaarde prestaties de beste baardtrimmer.

Veel gestelde vragen over baardtrimmers

Wat is een baardtrimmer?

Een baardtrimmer is een tondeuse speciaal bedoeld voor de baard en voor baardhaar. Anders dan een tondeuse, hebben deze speciale trimmers bijna altijd een opzetkam om de gewenste lengte van het baardhaar te behouden. De beste baardtrimmers hebben ook scherpere messen omdat baardhaar dikker is als normaal haar.

Kan je een tondeuse gebruiken om je baard te trimmen?

Je kunt een goede tondeuse gebruiken om je baard te trimmen. Je moet dan wel zelf de tondeuse op de juist lengte afstand van je baard houden, uit de losse pols. Er zijn ook tondeuses die geschikt zijn voor baardhaar en (optioneel) kunnen worden uitgerust met opzetkammen. De Revah’s Professionele Tondeuse, is zowel de beste tondeuse als de beste baardtrimmer.

Wat is het verschil tussen een tondeuse en een baardtrimmer?

Tondeuses zijn bedoeld om hoofdhaar heel kort te trimmen. Baardtrimmers hebben een opzetkam om de gewenste haarlengte te behouden. Ook zijn de messen van de beste baardtrimmers harder en zelfslijpend.

Hoelang gaat een baardtrimmer mee?

Goedkope trimmers zijn helaas nagenoeg wegwerpproducten. Deze gaan niet lang mee of worden snel bot. De beste baardtrimmers hebben een degelijke behuizing en zelfslijpende messen van gehard staal. Deze gaan in de praktijk jarenlang mee.

Wat is een goede baardtrimmer?

Je hebt de beste baardtrimmer met de Revah’s Professionele Tondeuse of de Wahl Cordless Detailer. Maar ook de Philips 5000 series zijn goede trimmers voor de gezichtsbeharing.

Wat is de beste baardtrimmer?

De beste baardtrimmer is de Revah’s Professionele Tondeuse. Dit is zowel een tondeuse als een baardtrimmer. De Revah’s Professionele Tondeuse is van hoge kwaliteit en trimt zowel hoofd- als baardhaar snel en zonder irritaties.

Welke baardtrimmer moet ik kopen?

Welke baardtrimmer je moet kopen ligt aan je budget en welke functies je verlangt. Een goede trimmer die bijna alles kan en voor een redelijke prijs is de Philips BT5515/15. Deze zit zo ongeveer in het midden qua prijsklasse en je krijgt de vertrouwde Philips kwaliteit. Voor net iets meer in alle opzichten is er de Revah’s Professionele Tondeuse. Deze heeft een sterkere accu, sterkere motor en is breder inzetbaar als zowel een goede trimmer voor je gezicht als een goede tondeuse.

Waar kan je een baardtrimmer kopen?

JJe kunt bij de grote discounter goedkope baardtrimmers krijgen die soms wel een acceptabel resultaat leveren. Bij de drogist zijn vaak merken als Philips ook wel verkrijgbaar maar blijft de keuze beperkt tot 1 of 2. Online heb je breedste en meestal ook goedkoopste keuze aan goede trimmers en je vindt de beste baardtrimmer eigenlijk exclusief op het internet.

Hoe lang kan ik een baardtrimmer gebruiken zonder deze opnieuw te hoeven opladen?

Hoe lang de accu van een draadloze baardtrimmer meegaat ligt voornamelijk aan de capaciteit van de accu zelf. Goedkopere baardtrimmers zoals de Braun BT5090 gaan ongeveer 45 tot 60 minuten mee. Goede trimmers, zoals de Philips BT5515/15 gaat tot 90 minuten mee. De beste baardtrimmers zoals de Revah’s Professionele Tondeuse kan tot wel 240 minuten in gebruik blijven zonder te hoeven worden opgeladen.

Welke merken zijn het beste voor het aanschaffen van baardtrimmers?

De beste baardtrimmers komen van Philips, Braun, Babyliss, Remington, Wahl en Revah’s. Voor de beste, professionele kwaliteit is de Revah’s Professionele Tondeuse op dit moment de beste baardtrimmer.

Te koop bij:

bol.com
blokker.nl
Laatst bijgewerkt op: 19 juli 2024 - 03:07

Te koop bij:

bol.com
blokker.nl
Laatst bijgewerkt op: 19 juli 2024 - 04:33

Te koop bij:

conrad.nl
expert.nl
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 19 juli 2024 - 05:34

Te koop bij:

conrad.nl
blokker.nl
expert.nl
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 19 juli 2024 - 05:35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *