De 6 beste haar vitamines: alles wat je moet weten over de beste vitamines voor haar en nagels

De beste haar vitamines zijn de bouwblokken voor gezond en sterk haar. Je kunt je haar goed verzorgen door het schoon te maken, te borstelen, te hydrateren en te beschermen. Maar de echte groei komt van binnenuit. Alle stoffen die je haar nodig heeft om te groeien of om veerkrachtig te worden, moeten worden aangevoerd door je bloedbaan en je huid. Maar je haar is wel het eindstation van de voedingsbalans van je lichaam. Maar weinig, alleen wat er overblijft, komt aan bij het haar en de nagels. Je ziet vitaminegebrek daarom meteen aan je haar. Zorg daarom dat je lichaam altijd voldoende overhoudt om ook je haar en nagels te laten groeien. Tijd om te kiezen voor de beste haar vitamines.

Wat zijn haar vitamines?

Vitamines zijn een collectie stoffen die je lichaam nodig heeft voor het onderhoud en de opbouw van cellen. Haar vitamines zijn de stoffen die vooral belangrijk zijn voor sterk en veerkrachtig haar. Dit zijn soms niet dezelfde vitamines voor bijvoorbeeld je immuunsysteem, maar vaak ook weer wel. Voor sterk haar is het daarom belangrijk dat je deze vitamines en andere elementen op peil houdt. Met speciale supplementen en producten krijg je de beste haar vitamines allemaal in één keer binnen. Hier is een lijst met specifieke haar vitamines en overige stoffen die goed zijn voor je haar en nagels.

Vitamine AHelpt bij de aanmaak van lichaamseigen oliën die je haar hydrateren.
Vitamine B3 (Niacine)Verbetert de bloedstoevoer naar de haarzakjes.
Vitamine B6Een aminozuur dat de zuurstofopname en circulatie verbetert, wat leidt tot een gezondere hoofdhuid.
Vitamine B12Essentieel vitamine dat zorgt voor de aanmaak van rode bloedcellen en het correct kopiëren van DNA. 
Vitamine CEen krachtige antioxidant die je haar en hoofdhuid jong houdt en beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals Uv-licht. Ook goed voor je immuunsysteem.
Vitamine DVitamine D promoot de aanmaak van huidcellen, haarzakjes en het haar zelf. Normaal krijgen we dit via zonlicht, maar de meeste mensen hebben hier een chronisch tekort aan.
Vitamine EAntioxidant dat helpt bestaande hoofdhuid gezond te houden.
AminozurenAminozuren gaan veroudering tegen en houden je huid langer jong en gezond, ook vertragen zij DNA-beschadiging. 
Biotine foliumzuurHelpt bij de aanmaak van B-vitamines en de regulering van vetten en oliën. Het is een van de belangrijkste bouwstoffen van leven op aarde.
Bamboe extractEen belangrijke bron van Silica, een bouwsteen voor haar en nagels.
CalciumNaast een directe bouwstof te zijn van je botten, promoot de aanwezigheid van calcium ook de aanmaak van groeihormonen zoals androgenen. Dit zet het lichaam aan tot haargroei.
CholineEen vorm van silica dat door het lichaam opgenomen kan worden en wordt gebruikt als een bouwstof van haar en nagels.
IJzerIJzertekorten kunnen lijden tot haaruitval. Vrouwen hebben meer last van ijzertekort dan mannen. 
JodiumJodiumtekorten kunnen ook lijden tot haaruitval. Vooral mensen die een zoutarm dieet volgen krijgen hier vaak mee te maken.
MagnesiumVoor haar versterkt magnesium de keratine randen rondom de haarzak, waardoor het haartje veel steviger en ook langer blijft zitten.
Vitamine B5 (Pantotheenzuur)Pantotheenzuur zet ingenomen en opgeslagen energie zoals zetmeel en vetten om in bruikbare energie voor de lichaamscellen. Een tekort aan Pantotheenzuur zal leiden tot overgewicht, vermoeidheid en haarverlies, ondanks dat je denkt dat je genoeg en gezond eet.
SeleniumEen goede dosis selenium werkt als een sterke antioxidant die vrije radicalen tegengaat (dat zijn van ons DNA “afgebroken” atomen die hoogst chemisch reactief zijn. Selenium ruimt deze vervuilers op).
SilicaEen belangrijke direct bouwstof voor het aanmaken van haar en nagels. In de beste haar vitamines wordt dit gewonnen uit bamboe extract en choline.
ZinkZink is belangrijk voor ons immuunsysteem en draagt ook bij aan veerkrachtig en glanzend haar.

Al deze losse elementen zijn belangrijk. Je verkrijgt ze voornamelijk uit een gezonde en gevarieerde voeding, maar het is bijna onmogelijk om de juiste verhoudingen altijd juist te krijgen. Je dagelijkse voeding bevat deze elementen haast nooit in deze verhoudingen. Met haar supplementen, wat we haar vitamines noemen, vul je dit netjes aan zodat je lichaam altijd voldoende heeft om ook je haar en nagels gezond te houden. De beste haar vitamines hebben veel of alle bouwstoffen in de juiste verhoudingen. 

Waarom haar vitamines gebruiken

Als je er een goede haarverzorging op nahoudt maar je haar is nog steeds futloos, dan kan het heel goed zijn dat je lichaam gewoonweg niet de bouwstoffen (over) heeft voor sterke haargroei. Ook stress kan een factor zijn dat je haar er slap en dof bij hangt of dat je last krijgt van haarverlies. Ik noemde het ook al hierboven; zelfs een gezond dieet zal bijna nooit alle elementen in de juiste verhoudingen aanvullen. Je gebruikt daarom de beste haar vitamines om alle elementen altijd op peil te houden, dag in dag uit. Op die manier houd je je haar van binnenuit sterk en gezond. 

Werken haar vitamines echt?

Alle bouwstoffen voor je lichaam krijg je binnen via je mond. Je voedsel bevat vitamines en mineralen of zogenaamde precursors van vitamines die je lichaam dan zelf aan kan maken. Om tekorten hierin aan te vullen kun je het beste haar vitamines slikken. Deze overleven, net als de vitamines in al je andere voedsel, de reis door je maag en worden dan opgenomen door je darmen. Let wel, ook de beste vitamines voor haar en nagels zoals op mijn lijst hieronder zijn geen alternatief voor een gezond dieet, goede nachtrust en bewuste omgang met stress. 

Het is wel goed om dagelijks alle tekorten aan te vullen, vooral als je al last hebt van zwak of dun haar of haaruitval ervaart. Een regelmatige extra dosis haar vitaminen kan dan helpen en ligt aan de basis van je totale haarverzorging.

Om te weten of die specifieke vitamines ook werken, kun je kijken naar onafhankelijke klantbeoordelingen. Vooral voor-en-na-betuigingen kunnen je meer uitsluitsel geven.

De invloed van vitaminegebrek op het haar

Er kan van alles gebeuren met je haar als je lijdt aan vitaminegebrek. Voor de meeste mensen begint dit met dof, slap en futloos haas. Dit is vaak nog wel te verhullen met een goede haarconditioner of door je haar met gel of haarlak in model te houden. Je ziet dan niet dat er wat mis is, maar het probleem gaat natuurlijk niet weg. 

Nog vervelender is als je te maken krijgt met te veel haarverlies. Iedereen verliest altijd haar, want ook je haar heeft een levenscyclus van beginnend haarworteltje tot een volgroeide haar. Uiteindelijk laten deze los. Normaal komt het vervangende haartje al snel op gang, maar dit proces kan vertraagd zijn door vitaminegebrek. Bij genoeg vertraging of zelfs stilstand zal de aangroei van nieuw haar je haaruitval niet meer bijbenen. Het resultaat is dat je steeds minder haar overhoudt. Om het nog ingewikkelder te maken draagt vitaminegebrek ook bij aan het sneller afsterven van je bestaande haar.

Waar op letten bij het kopen van haar vitamine?

Koop niet zomaar een willekeurig potje, want er komt wat bij kijken om de beste haar vitamines voor jou te vinden. Verschillende criteria gaan meekijken die echt een groot verschil gaan maken in je keuze. Ik ga je daar natuurlijk bij helpen zodat je geen geld kwijt bent aan onzin. Dat is mij ook overkomen en het had nulresultaat. Kijk goed naar de volgende dingen voor je haar vitamines.

Haar vitamines voor mannen of voor vrouwen?

Er zit een bedrieglijk groot verschil tussen vitamines voor mannen en vitamines voor vrouwen. Mannenhaar is anders dan vrouwenhaar en mannen hebben een heel andere verhouding vitaminen en mineralen nodig dan vrouwen. Het gaat hier niet zozeer om andere elementen, maar de hoeveelheden van elk. Vrouwen kunnen vaak meer biotine gebruiken, terwijl mannen van nature sneller te maken krijgen met haaruitval. Verschillende doseringen van elk element zijn daarom geschikt voor elk van de geslachten. 

De ingrediënten

Kijk niet alleen naar de lijst met vitamines en mineralen, maar ook naar de toevoegingen die het product stabiel houden. Heb je een allergie voor deze producten, zoek dan een ander merk. Je wilt voor de rest een gewogen en complete lijst van haar vitamines, zoals hierboven beschreven, dat is afgestemd op je geslacht. 

Kwaliteit van het merk of bedrijf

Een zorgvuldige samenstelling is heel belangrijk en dat alle nodige elementen aanwezig zijn. Pas daarom op met willekeurige verkopers, vooral online op plekken zoals bol.com. Ook Kruidvat haar vitamines zullen van mindere kwaliteit zijn. Je kunt dan net zo goed goedkope multivitaminen slikken in de hoop dat je alle vlakken voldoende raakt.

In plaats daarvan raad ik je aan om te kiezen voor een bedrijf dat zich specialiseert in haar vitamines, haar herstel en haarbehoud. Deze houden er heel andere samenstellingen op na en hun producten bevatten veel meer van het goede dat je haar nodig heeft. Je bent misschien nu wat duurder uit, maar het resultaat is er dan ook naar.

Manier van inname

Dit is een persoonlijke voorkeur, maar de manier van inname kan je keuze beïnvloeden. Sommige mensen hebben moeite met het doorslikken van capsules of tabletten. Voor hen zijn er kauwgummies beschikbaar. Wil je er juist snel vanaf zijn, hap, slik, weg, dan kies je voor de tablet of de capsule. De samenstelling van elk type is bij de beste haar vitamines altijd hetzelfde.

Reviews en klantbeoordelingen

Het academische bewijs is natuurlijk wel mooi, maar dat blijft theoretisch. Je kunt ook empirisch bewijs (bewijzen door het te gebruiken) krijgen van anderen die je voorgingen. Onafhankelijke klantbeoordelingen kunnen bevestigen of een supplement ook daadwerkelijk werkt en hoelang het ongeveer duurt voordat je resultaten ziet. Vooral de before-after foto’s van mensen zijn dan een sterk argument voor dat product.

Kijk niet naar prijs

Je zit met een probleem dat niet iedereen heeft en de oplossing is een specialistische samenstelling van vitamines en mineralen. De producten die daadwerkelijk resultaten geven zitten allemaal niet in het goedkope segment. Ik zou willen dat ik je een supplement aan kon reiken dat goed werkt, je meteen resultaten geeft en bijna niets kost. De realiteit is dat het probleem diep zit en het een paar tientjes gaat kosten om je haargroei weer gezond te maken. 

De 6 beste haar vitamines voor resultaat

Deze 6 zijn de beste haar vitamines voor je haar en nagels, en overigens ook de enige supplementen die ook werken. Alle andere die ik geprobeerd en onderzocht heb zijn ondermaats en werken eigenlijk helemaal niet. Je keuze is dus beperkt tot deze 6 als je echt resultaten wilt zien. Het goede nieuws is natuurlijk dat je nu in ieder geval weet welke haar vitamines het beste zijn en dat de vele anderen jammer zijn van het geld. 

#1 Hairlust Hair Formula for Men

Hairlust haargroei vitamines

Ook verkrijgbaar als abonnement (hoge korting!)

Bekijk laagste prijs
hairlust.nl
Laatst bijgewerkt op: 19 juli 2023 – 08:40
Hairlust Hair Formula Gummies – For Men
Bekijk laagste prijs
hairlust.nl
Laatst bijgewerkt op: 19 juli 2023 – 09:06

Met Hairlust Hair Formula for Men zet je je haar aan om te groeien, dikker te worden en dikker te blijven. Met een indrukwekkende lijst ingrediënten gaat Hairlust je haarproblemen te lijf en doet dat op twee manieren. Ten eerste worden de belangrijke bouwstenen aangevuld tot een optimum. Zo krijgt je lichaam alle elementen die het nodig heeft om je haar weer te laten groeien en gezond te houden. Deze lijst bestaat uit vitamine A, B6, B12, C en E. Deze worden volledig op peil gebracht en gehouden. 

De B-vitaminen dragen bij aan de ondersteuning van een gezonde leefomgeving voor je haar. Denk hierbij aan sterke bloedvaten net onder de huid, de afbraak van eiwitten en de aanmaak van rode bloedcellen. Vitamine A reguleert de aanmaak van gezonde, lichaamseigen oliën die je haar nodig heeft om gehydrateerd te blijven. Vitamine E reguleert de vochtbalans verder door de haarfollikels te kalmeren. Vitamine C is een sterke antioxidant die je haar langer gezond houdt en hem beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Daarnaast bevat Hairlust een breed scala precursors die je lichaam gebruikt om alle andere stoffen aan te maken. Zo bevat het genoeg biotine en choline om ook de andere B vitamines te produceren, bamboe extract geeft je de silica en zorgt foliumzuur ervoor dat je huid en haar langer jong blijven. Samen met de vitaminen noemt Hairlust dit “AnaGain”, een unieke en complexe samenstelling die slapende haarfollikels activeert en haargroei optimaal stimuleert. Hairlust is dus geen tovermiddeltje met een verondersteld magische werking, maar is gebaseerd op grondig onderzoek en bestaat uit veel verschillende componenten die samenwerken. 

Van alle producten op mijn beste haar vitamines lijst is de Hairlust Hair Formula het beste.  Hij geeft je de snelste, zichtbare resultaten, vaak al zichtbaar na 30 dagen, en een volledige kuur van 90 dagen geeft je sneller groeiend en dikker haar. Ook slapende haarfollikels worden geactiveerd zodat je kale plekken dicht ziet groeien. Je neemt 2 tabletten of 3 kauwgummies per dag, ieder potje gaat dus een maand lang mee.

#2 Hairlust Hair Formula for Women

Hairlust Hair Formula Tablets – For Women
Bekijk laagste prijs
hairlust.nl
Laatst bijgewerkt op: 19 juli 2023 – 08:56
Hairlust Hair Formula Gummies – For Women
Bekijk laagste prijs
hairlust.nl
Laatst bijgewerkt op: 19 juli 2023 – 08:38

Ook voor vrouwen zijn de Hairlust gummies of tabletten de beste haar vitamines. Deze bevatten bijna dezelfde bouwstoffen als die voor mannen, maar in een andere verhouding. Vrouwen hebben vaker last van droog en slap haar door een verminderde vochthuishouding, waardoor haar trager groeit of sneller uitvalt. De Hairlust Hair Formula voor vrouwen pakt deze problemen effectief aan. Door je vochthuishouding te verbeteren en bestaande haren van binnenuit te voeden, gaat je haar weer sneller groeien en blijft zij langer gezond.

Hairlust draagt bij aan een goede, interne gezondheid met snelle, zichtbare resultaten. De kuur van 30 dagen is genoeg om al heel goede verbeteringen in je haar te zien, zoals een snellere groei, dikker haar en veerkrachtiger haar. De meeste vrouwen bij wie haaruitval niet genetisch is hebben genoeg aan de Hairlust Hair Formula for Women.

#3 Neofollics Hair Growth Support Tablets

De Hair Growth haar vitamines van Neofollics is een zorgvuldige en complete samenstelling van gezonde en genezende extracten. Je lichaam gebruikt veel van deze extracten als precursors om de nodige vitamines en mineralen aan te maken. Samen vullen ze je haar vitamines weer aan. 

Neofollics gooit het meer over de natuurlijke boeg dan Hairlust, dat de beste haarvitamines veel meer direct gedestilleerd en in een tablet of gummie stopt. De resultaten van Neofollics zijn daarom wel wat langzamer, maar dit product bevat ook weer meer peptiden zoals taurine en nicotinezuur (niet te verwarren met nicotine! Nicotinezuur is een precursor van vitamine B3). Je haar krijgt daardoor elke dag weer een boost, terwijl de natuurlijke ingrediënten langzaam hun werk kunnen doen.

Ook met Neofollics zijn de resultaten daarom goed, met biotine en aminozuren die veroudering helpen te voorkomen en je huid en haar langer jong en gezond houdt. Houd rekening met 60 tot 90 dagen gebruik voordat je echt resultaten ziet.

#4 Yummygums hair vitamins

Van alle producten op bol.com zijn deze Yummygums de beste haar vitamines. Deze gummies zitten vol met essentiële haar vitamines zoals B3, B6, B8, B11 en B12 die allemaal te maken hebben met de energietoevoer en de ondersteuning van de onderliggende systemen van gezond haar, zoals het immuunsysteem van de huid, ondersteunen van de bloedvaten en de afbraak van eiwitten (heel belangrijk voor mannen). Een hoge dosis vitamine C houd je haar langer gezond en beschermt hem tegen invloeden van buitenaf, zoals Uv-straling. Bamboe extract, zink en selenium dragen bij aan de directe bouwstoffen van je huid en haar, zoals keratine en het opruimen van beschadigingen.

Je krijgt 60 gummies per potje en je moet er 2 per dag innemen. Dit maakt de deze Yummygums net wat goedkoper dan bijvoorbeeld Hairlust per dag. De resultaten laten wel langer op zich wachten, met de eerste zichtbare resultaten na 60 dagen (2 potjes dus) en goede resultaten na 90 dagen.

#5 OASE Hair Vitamins Vegan Soft Gums

Dit product deed me denken aan Hairlust. Hij zit vol met vitamines en andere bouwstoffen en dat in een goede samenstelling om je haargroei te bevorderen. Biotine is aanwezig en ook de vitamine B-tjes om je hoofdhuid gezond te maken. Foliumzuur, vitamine E en C gaan de beschadiging van je cellen tegen. Bamboe extract geeft je lichaam de bouwstenen voor nieuw haar. OASE is daarbij ook nog geheel vegan, geen dierlijke vulstoffen en verdikkingsmiddelen dus.

Dit is een alternatief voor Hairlust, maar is uiteindelijk niet zo goed en je bent duurder uit voor hetzelfde resultaat. Wat Hairlust in een maand doet, doet OASE bijna drie maanden over. Je krijgt na die 2 tot 3 maanden wel het resultaat te zien met meer, dikker en sneller groeiend haar.

#6 Kingsowned Haar vitamines met Vitamine B12 & Biotine 

Met Biotine, selenium, fosfor, calcium en een brede selectie haar vitamines, heeft dit supplement alles in huis voor gezond en veerkrachtig haar. Vitamine A en C dragen bij aan de opbouw en de bescherming van gezond haar, terwijl de vitamine B’s de omgeving van het haar aannemelijker maakt voor gezonde groei. Ook biotine, choline, zink, calcium en magnesium zijn aanwezig voor de aanbouw van sterk en gezond haar en sterke nagels. 

De aanwezige elementen zijn er allemaal, maar de dosering is een stuk lichter dan bij Hairlust. Ondanks dat je 90 gummies krijgt, mag je er maar 1 per dag slikken. Hierdoor duurt het langer voordat je resultaten ziet aan je haar. Deze haar vitamines duurden bij mij het langst voordat er resultaten kwamen.

Hoe gebruik je haar vitamines?

Je slikt of eet 1 tot 3 capsules, tabletten of kauwgummies per dag. Doe dit net voor, na of tijdens een maaltijd. Dit helpt om de vitamines te mengen met de andere voedingsstoffen van je eten en zal je metabolisme aanzetten om dit sneller op te nemen.

Hoelang duurt het voordat haar vitamines werken?

Het antwoord is ja. Haar groeit langzaam en je lichaam zal niet meteen je haar vitamines naar je haren toebrengen. Eerst zullen de tekorten worden aangevuld en worden gebruikt voor andere doeleinden. Pas daarna begint je haar te groeien en dikker te worden. Dat herstel begint bij de wortel. Je ziet dus pas resultaat na enkele weken gebruik. Ga uit van 90 dagen of meer en je moet de supplementen consistent blijven slikken. De beste haar vitamines hebben daarom ook 30, 60 of 90 gummies of capsules, zodat je “meteen” resultaat ziet met het eerste potje. Je zult gewoon een beetje geduld moeten hebben. 

Zijn er bijwerkingen van haar vitamines?

Met een goede samenstelling zul je geen bijwerkingen ervaren. Wel kan het zijn dat je allergisch bent voor een van de hulpstoffen, zoals visolie of soja. Ga deze specifiek uit de weg. Met de beste haar vitamines heb je hier geen last van. Je kunt wel overdoseren, door bijvoorbeeld te veel tabletten per dag te slikken of door je haar vitamines te combineren met multivitamines of vitamine C tabletten. Stop met deze andere supplementen als je met haar vitamines begint. 

Alternatieven voor haar vitamines

Er bestaat geen alternatief voor haar vitamines en een gevarieerd, gezond dieet. Dit is de belangrijkste niet-genetische factor die bepaalt of je gezond haar hebt, of slap haar (of helemaal geen haar). Begin daarom van binnenuit door te kijken naar je dieet en vul dit aan met de beste haar vitamines. Een standaard dieet van aardappeltje, groente en stukje vlees en dat elke dag anders werkt al wonderen. Ook rijst met voldoende groente en proteïne is natuurlijk goed. Dagelijkse tekorten vul je aan met je haar vitamines.

 Wel zijn er wat andere dingen die je ook kunt doen:

  • Reinig je haar regelmatig met een pH-neutrale shampoo. Breng een hydraterende conditioner aan na het wassen terwijl het haar nog nat is.
  • Kies voor een optimale reiniging die ook meteen de haargroei bevordert.
  • Geef je haar een conditioner boost met een haarmasker om deze in één keer sterk te hydrateren. Dit helpt bij erg droog en dof haar.
  • Heb je erg last van haaruitval of traag groeiend haar, reinig je haar dan met haargroei shampoo en breng elke dag een haargroei serum aan.
Hairlust Split Fix Bundle
Bekijk laagste prijs
hairlust.nl
Laatst bijgewerkt op: 19 juli 2023 – 10:03

Conclusies over de beste haar vitamines en of ze echt werken

Je gebruikt haar vitamines om tekorten aan essentiële elementen voor de groei en het onderhoud aan je haar op te vullen. De beste haar vitamines hebben een gewogen dosering van veel verschillende elementen en deze zorgvuldig in elkaar gezet. Ze letten daarbij op geslacht, want mannen hebben eerder last van haaruitval en vrouwen juist eerder van droog en futloos haar. We moeten daarom opletten dat we het juiste product kiezen om ons haar van binnenuit te genezen. Kies naast een dosering bedoeld voor je geslacht, ook voor een gespecialiseerd merk en controleer of je alle hulpstoffen verdraagt. De beste vitamines voor haar en nagels en tegen haaruitval zijn de producten van Hairlust. De Hairlust Hair Formula werkt het beste en het snelste. Ook met dit supplement is het nog steeds een kwestie van consistent innemen en afwachten, minimaal een kuur van 30 tot 90 dagen. Maar het resultaat met de Hairlust Hair Formula is zowel dikker haar, als sneller groeiend haar. Zowel mannen als vrouwen kiezen daarom het beste voor Hairlust.

Veelgestelde vragen over de beste haar vitamines

Wat zijn haar vitamines?

Haar vitamines zijn een collectie vitamines, mineralen en andere stoffen die je lichaam nodig heeft om haar te laten groeien en te onderhouden. Zonder deze elementen zal je haar slap, dof en futloos worden. Ook kan het leiden tot (vervroegd) haaruitval als je een vitaminegebrek hebt.

Werken haar vitamines echt?

Haar vitamines werken net als normale multivitaminen tabletten of gummies, maar dan in een unieke samenstelling die goed is voor het haar. Haar groeit langzaam en de werking van haar vitamines komt van binnenuit. Het duurt daarom een tijd voordat je resultaten ziet. Denk dan aan 60 dagen of langer.

Wat zijn de beste haar vitamines?

De beste haar vitamines zijn van Hairlust. De Hairlust Hair Formula werkt het beste en geeft de snelste resultaten. Ook bij dit supplement moet je verwachten dat je pas resultaten ziet na minimaal 30 tot 60 dagen.

Wat is de werkende stof in haar vitamines?

Biotine is een van de werkzame stoffen in de beste haar vitamines. Voor de rest zijn alle stoffen behalve de hulpstoffen werkzaam. Het gaat juist om de combinatie en de juiste samenstelling van al deze elementen dat de werking bepaalt en niet zozeer één werkzame “magische” stof.

Hoeveel biotine heb je per dag nodig?

Volwassenen hebben ongeveer 40 milligram biotine per dag nodig. Krijg je meer dan dit binnen, dan plas je dit gewoon weer uit. Het is voor de rest niet schadelijk.

Te koop bij:

bol.com
neofollics.com
Laatst bijgewerkt op: 24 april 2024 – 03:55

Jari Dohmen

Hoi, mijn naam is Jari en ik ben blogger op BaardTips.nl. Op mijn 13e levensjaar had ik al een “donshaar snorretje” en werd hierdoor vaak uitgelachen door mijn klasgenoten. Zonder twijfel besloot ik mezelf in het diepe te gooien door mijn “pubersnor” te scheren met het scheermes van mijn vader. Al snel kwam ik erachter dat mijn vader niet investeerde in de de beste scheer- en verzorgingsproducten. Na meer dan 12 jaar scheren, testen en onderzoek doen voor persoonlijk gebruik heb ik ervoor gekozen om mijn ervaringen te delen in de vorm van deze blog website. Nu weet ik alles van de beste scheer-en baardproducten, de correcte scheermethodes, heb ik korte lijntjes met de grootste scheermerken van Nederland, zijn al mijn vrienden jaloers op mijn volle baardgroei en (misschien wel het belangrijkste) ben ik zelf heel trots op mijn gezichtsbeharing!

Bekijk alle berichten van Jari

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *