Merken

De beste merken voor de verzorging van de baard

Een baard verdient het allerbeste en daarom is het belangrijk dat je kwalitatief goede verzorgings- en scheerproducten in huis haalt. Of je nu op zoek bent naar baardolie, baardshampoo, baardtrimmers, scheermesjes of andere scheerproducten, van de merken hieronder weet je dat je beschikt over hoogwaardige producten.

Alle merken op een rij

Met de scheer- en verzorgingsproducten van de merken hieronder kun je ervan uitgaan dat je hoogwaardige producten voor de verzorging van je baard in huis haalt.


Philips

Wie een scheerapparaat, baardtrimmer of tondeuse van Philips aanschaft, is gegarandeerd dat hij over een apparaat van topkwaliteit beschikt. Het is niet voor niets dat de producten van Philips meerdere malen wordt geprezen op onze website. En dat wij niet de enige positief over de scheerproducten van Philips zijn, blijkt wel uit de duizenden positieve reviews van andere gebruikers die we online tegenkwamen. De scheerapparaten en baardtrimmers van Philips zorgen voor het optimale trim- en scheerresultaat. 


Braun

Braun is een ander merk waarmee je er zeker van bent dat je over een kwalitatief goed scheerapparaat beschikt. Zo verkopen ze onder andere tondeuses, baardtrimmers, multitrimmersets, lichaamstrimmers, precisietrimmers en oor- en neustrimmers. De modellen van Braun zijn wel wat prijziger dan veel andere merken, maar staat bekend om de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wanneer je dus de garantie wilt hebben van een hoogwaardig apparaat, dan is Braun het merk voor jou.


Remington

Remington levert betaalbare en goede producten voor de verzorging van het haar. Ook voor het onderhouden van je baard heeft Remington meerdere modellen uitgebracht welke wij het vermelden waard vonden op onze website. Zo hebben wij bijvoorbeeld twee modellen van Remington opgenomen in de lijst met de 6 beste bodygroomers van dit jaar. De scheerapparaten doen qua functionaliteiten vaak onder aan apparaten van merken als Braun en Philips, maar zijn vaak tientallen euro’s voordeliger. Ook van Remington kunnen we stellen dat de producten een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben.


Guardenza 

Guardenza is opgericht in 2016 en is een Nederlands merk met als doel mannen te helpen bij het geven van een gezonde en verzorgde “look & feel” aan hun baard. Het merk levert verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten. 

Aan de hand van wetenschappelijk onderzoek en verschillende studies hebben zij een zeer effectieve verzorgingslijn voor baarddragers uitgebracht. Zo bestaat de verzorgingslijn uit baardolie, baardshampoo en baardbalsem, maar hebben ze ook enkele kwalitatief goede scheermesjes op de markt gebracht. 


Proraso

Proraso is een Italiaans merk en is gespecialiseerd in uiterlijke verzorgingsproducten voor mannen. Het merk is in 1948 opgericht door de familie Martelli en hebben sindsdien al heel wat iconische scheermesjes uitgebracht. Ook bestaat de collectie uit baardolie, baardbalsem, scheerschuim en andere producten voor het verzorgen en onderhouden van je baard. Het merk is uitgegroeid tot één van de populairste merken onder barbiers. Ook heeft het merk meerdere cadeausets, waarmee je elke baarddrager gelukkig zult maken.


Azbane

Azbane is speciaal voor mannen wie op zoek zijn naar Marokkaanse argan baardolie. De baardolie van Azbane is vervaardigd uit natuurlijke en organische oliën. Er komen geen irriterende en chemische stoffen bij te kijk en hierdoor is het gebruik van Azbane zowel goed voor de huid, maar ook voor het milieu. Azbane staat bekend als grootste producent van Arganolie in Marokko en leveren producten waar veel mannen ontzettend tevreden over zijn. Het is niet voor niets dat de baardolie op onze website meerdere malen terug te vinden is. 


L’Oréal Paris 

L’Oréal Paris heeft een verzorgingslijn voor mannen met baarden, genaamd BarberClub Beard. De BarberClub Beard lijn bestaat uit hoogwaardige en betaalbare producten voor het verzorgen van je baard. Zo geef je jouw baard met de baardolie en baardshampoo van L’Oréal Paris de verzorging die jouw baard verdient. Het is daarom niet vreemd dat wij de baardolie en baardshampoo hebben opgenomen in onze lijst met de beste baardolie en de beste baardshampoos.


The Bluebeard

The Bluebeard is in het zuidwesten van Engeland in 2010 opgericht en specialiseert zich al meer dan 10 jaar in baard-, haar-, scheer- en lichaamsverzorging voor mannen. Het merk is tegenwoordig in meer dan 100 landen te verkrijgen en de producten van The Bluebeard zijn al miljoenen keren verkocht. Ook wij waren na het testen van de scheerproducten zeer positief. Daarom vind je het merk ook terug in onze lijst met de beste 8 baardborstels. Daarnaast leveren ze ook scheermesjes, baarscharen en aftershave van hoge kwaliteit.  


Nivea

Gezichtshaar is vrij dik van structuur en de kans op huidirritaties bij gebrek aan goede verzorging is redelijk groot. Doordat je huid onder je baard minder natuurlijke oliën bevatten, is het extra belangrijk dat de huid goed vettig en gehydrateerd blijft. Met de verzorgingsproducten van Nivea zit dat wel goed. Nivea heeft meerdere producten op de markt uitgebracht waarmee je jouw baard de maximale verzorging geeft. Zo kunnen wij de baardshampoos van Nivea ten zeerste aanraden. Ook levert Nivea hoogwaardige producten voor de optimale verzorging voor de rest van je lichaam.


Gillette

Als het gaat om scheermesjes is er geen één merk dat in de buurt komt van Gillette qua populariteit. Bij aanschaf van de mesjes uit de series Fushion5, Skin Guard of Mach3, ben je verzekert van een gladde huid zonder huidirritaties en rode bultjes. Verder is een groot voordeel van Gillette dat de mesjes erg lang meegaan en bij ontzettend veel (online) winkels te bestellen zijn. Wil je weten welke mesjes het beste bij jou passen? Bekijk welke scheermesjes dit jaar het beste uit de test zijn gekomen en welke mesjes bij welk gezichtstype passen. 


Mühle

Het Duitse merk staat erom bekend kwalitatief goede klassieke scheerproducten op de markt te brengen. Dus wanneer je op zoek bent naar klassieke scheermesjes of scheerkwasten, dan is Mühle het merk voor jou. Wereldwijd scheren veel mannen zich met de mesjes van Mühle. Kwaliteit staat bij Mühle hoog in het vaandel en daardoor zijn de scheermesjes wel aan de prijzige kant.