Dit zijn de beste bodygroomers van 2021

Gepubliceerd op: 30 december 2020
|
Door: Baardtips.nl
|
Scheerproducten

Wil je weten wat de beste bodygroomers van 2021 zijn? Wij hebben grondig onderzoek gedaan en delen onze bevindingen in dit artikel. Naast dat wij onze top 6 bodygroomers toelichten, gaan wij dieper in op wat een bodygroomer is, wat de voordelen ervan zijn en beantwoorden we andere veelgestelde vragen over bodygroomers.

Het aanbod aan bodygroomers is enorm groot en het is belangrijk dat je een kwalitatief goed en passend model aanschaft. En om je hier een beetje bij te helpen, hebben wij dit artikel geschreven.

Top 6 beste bodygroomers van 2021

Ga naar laagste prijs
bol.com (€44,99)
Laatst bijgewerkt op: 8 augustus 2022 - 03:36

Ga naar laagste prijs
bol.com (€40,95)
Laatst bijgewerkt op: 8 augustus 2022 - 03:31

Ga naar laagste prijs
bol.com (€62,99)
Laatst bijgewerkt op: 8 augustus 2022 - 03:31

Ga naar laagste prijs
douglas.nl (€24,73)
Laatst bijgewerkt op: 8 augustus 2022 - 03:30

Ga naar laagste prijs
bol.com (€38,09)
Laatst bijgewerkt op: 8 augustus 2022 - 03:30

Ga naar laagste prijs
bol.com (€59,95)
Laatst bijgewerkt op: 8 augustus 2022 - 03:30

Wat is een bodygroomer?

Een bodygroomer is een variant op een scheerapparaat en heeft als grootste voordeel dat je er naast je gezicht, ook de rest van je lichaam mee kan scheren of trimmen. De naam van het apparaat is afgeleid van de Engelse term ‘body grooming’. 

Je zult misschien denken waarom je een bodygroomer boven een normaal scheerapparaat zou kiezen? Een bodygroomer bevat meerdere korte en brede mesjes en door deze combinatie glijdt het apparaat dicht over de huid heen. Hierdoor wordt het lichaamshaar kort afgeschoren zonder het lichaam te belasten.

Wat zijn de voordelen van een bodygroomer?

We hadden hierboven al verklapt dat een groot voordeel van een bodygroomer is dat je naast het gezicht ook andere delen van je lichaam ermee kunt scheren of trimmen, zoals de oksels, buik, borstkas en benen. Een ander groot voordeel is dat je niet een scheerapparaat en trimapparaat hoeft aan te schaffen, want een bodygroomer kan werken als beide. Dit bespaart zowel in de portemonnee als in de toilettas.

#1 Philips BG5020/15 5000 serie

Ga naar laagste prijs
bol.com (€44,99)
Laatst bijgewerkt op: 8 augustus 2022 - 03:36

Wij beginnen onze lijst met de 6 beste bodygroomers van 2021 met de Philips BG5020/15 5000 serie. Met dit model trim of scheer je jouw lichaam op een huidvriendelijke manier. Je kunt met deze bodygroomer je lichaamshaar van je oksels, borst, buik, rug en benen op een snelle manier scheren en trimmen, zonder dat je hier rode bultjes en andere huidirritaties aan overhoudt.

De Philips BG5020/15 5000 serie  wordt geleverd met drie trimkammen voor een natuurlijke manier van het trimmen van verschillende lengtes. Zo heb je met dit model de keuze uit de lengtestanden van 3 mm, 5 mm en 7 mm. Verder kun je dankzij de extra lange handgreep de rug eenvoudig bereiken. Dit hulpstuk krijg je gratis meegeleverd. Ook is het belangrijk om te vermelden dat het apparaat volledig waterbestendig is, waardoor je er ook onder de douche gebruik van kunt maken en heeft het een enorm sterke batterij. Hierdoor kun je tot een uur scheren en trimmen zonder opnieuw op te hoeven laden.

 De pluspunten & minpunten van Philips BG5020/15 5000 serie

+ Drie opzetbare trimkammen van 3, 5 en 7 mm

+ Tot wel 60 minuten draadloos trimmen of scheren

+ Gemakkelijk de rugharen scheren dankzij de extra lange handgreep

– Beschikt niet over een snellaadfunctie 

#2 Philips BG3015/15

Ga naar laagste prijs
bol.com (€40,95)
Laatst bijgewerkt op: 8 augustus 2022 - 03:31

Een ander bodygroomer van Philips waarmee je eenvoudig haartjes kunt verwijderen op een huidvriendelijke manier is met de BG3015/15. Net als het model hierboven wordt ook de Philips BG3015/15 geleverd met opzetbare trimkammen van 3, 5 en 7 mm, waarmee je jouw buik, rug, borstkas, benen, oksels en andere zones op je lichaam kunt trimmen of scheren. Verder beschermen het hypoallergeen folie en de afgeronde hoeken ervoor dat je huid tijdens het trimmen of scheren niet beschadigd raakt. Ook is dit model waterdicht, zodat het apparaat eenvoudig schoon te krijgen is en kan worden gebruikt onder de douche. Kortom, met de Philips BG3015/15 haal je een hoogwaardig apparaat in huis, waarmee ongewenste lichaamshaartjes tot het verleden behoren.

De pluspunten & minpunten van Philips BG3015/15

+ Op een volle accu kun je tot 50 minuten draadloos scheren en trimmen

+ Wordt geleverd met opzetbare trimkammen van 3, 5 en 7 mm

+ Geschikt om tijdens het douchen te gebruiken

#3 Philips BG7025/15

Ga naar laagste prijs
bol.com (€62,99)
Laatst bijgewerkt op: 8 augustus 2022 - 03:31

De Philips BG7025/15 is een bodygroomer waarmee je door het dubbelzijdig ontwerp eenvoudig kunt schakelen tussen trimmen en scheren. Ook past de BG7025/15 van Philips zich aan de contouren van het lichaam aan. Hierdoor ben je gegarandeerd van een glad scheerresultaat en wordt de kans op huidirritaties geminimaliseerd. Verder heeft het vijf verschillende lengtestanden van 3 tot 11 mm, zodat je jouw lichaam naast het scheren ook kunt trimmen en beschikt het over een enorm sterke accu. Met een volle accu kun je tot maar liefst 80 minuten scheren zonder dat de bodygroomer opnieuw aan het stroom hoeft. De Philips BG7025/15 is volledig opgeladen na ongeveer één uur. 

De pluspunten & minpunten van Philips BG7025/15

+ Zowel geschikt om te trimmen als scheren

+ Tot maar liefst 80 minuten draadloos scheren

+ Lengtestanden van 3 tot 11 mm

+ Het apparaat is volledig waterdicht, waardoor het ook te gebruiken is onder de douche

– Prijs is aan de hoge kant

#4 Remington BHT250

Ga naar laagste prijs
douglas.nl (€24,73)
Laatst bijgewerkt op: 8 augustus 2022 - 03:30

We komen aan het einde van onze lijst met de beste bodygroomers van 2021, maar deze lijst zou niet compleet zijn zonder een model van Remington. Zowel op de vierde als vijfde plaats hebben wij een model van Remington geplaatst. De scheerproducten van Remington zijn vaak wat goedkoper dan merken als Philips en Braun, maar leveren nog steeds een hoogwaardige scheerresultaat af. 

Dit geldt ook zeker voor de Remington BHT250. Deze bodygroomer is ontworpen voor mannen die lichaamshaar moeiteloos willen kunnen wegscheren of trimmen. De trimmer heeft drie vaste kammen van 2 mm, 4 mm en 6 mm. Hiermee kun je eenvoudig je eigen voorkeur geven aan de gewenste lengtes. Verder is het waterdicht en kun je het apparaat daardoor ook onder de douche gebruiken. Ook voor het reinigen is dit een groot pluspunt. Verder is de sterke lithium batterij waarmee je 60 minuten draadloos kunt scheren en trimmen het vermelden waard.

De pluspunten & minpunten van Remington BHT250

+ Zeer scherp geprijsd 

+ Drie vaste kammen van 2, 4 en 6 mm

+ Waterdicht, waardoor je ook onder de douche het apparaat kunt gebruiken

– 4 uur oplaadtijd 

– Kwetsbaarder dan andere modellen uit deze lijst

#5 Remington BHT2000A

Ga naar laagste prijs
bol.com (€38,09)
Laatst bijgewerkt op: 8 augustus 2022 - 03:30

Een ander model van Remington die we zeker kunnen aanraden is de BHT2000A. Dit model heeft zowel meerdere verbeteringen als verslechteringen ten opzichte van de Remington BHT250. Zo heeft het een opzetkam met vijf verschillende lengte-instellingen van 3 tot 12 mm, een Comfort Tip-snijblad waarmee je krasjes en sneetjes voorkomt en een oplaadindicator waardoor je weet wanneer je de bodygroomer moeten opladen. Verder heeft het een antislip handgreep en is de Remington BHT2000A showerproof. 

De pluspunten & minpunten van Remington BHT2000A

+ Vijf verschillende lengte-instellingen van 3 tot 12 mm

+ 40 minuten snoerloos te gebruiken zonder te hoeven opladen

+ Een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding

– Duurt 14 tot 16 uur voordat het apparaat volledig is opgeladen

#6 MYBALLS Bodygroomer

Ga naar laagste prijs
bol.com (€59,95)
Laatst bijgewerkt op: 8 augustus 2022 - 03:30

We eindigen onze top 6 met de beste bodygroomers van 2021 met een beetje een vreemd eend in de bijt. Zoals de naam al doet verklappen is de bodygroomer van MYBALLS het  apparaat voor mooie, gladde en glanzende ballen.

De scheermesjes van dit apparaat zijn met een patent, vakkundig ontworpen waarmee je eenvoudig door dik haar weet te glijden. Uiteraard zonder inkepingen, scheuren en trekken. Verder is de MYBALLS bodygroomer schokbestendig en waterdicht en is het dus zowel te gebruiken voor droog scheren als nat scheren.

De pluspunten & minpunten van MYBALLS Bodygroomer

+ Krachtige accu en op te laden via USB

+ Zorgt voor een zeer glad resultaat

+ Te gebruiken voor nat scheren en droog scheren


Veelgestelde vragen over bodygroomers

Welk merk kan ik het beste aanschaffen?

Er zijn meerdere merken die hoogwaardige bodygroomers op de markt brengen. Echter, als we de lijst hierboven bekijken kunnen we concluderen dat Phillips meerdere toppers dit jaar op de markt heeft uitgebracht. Met een apparaat van Philips kun je er dus van uitgaan dat je kwaliteit in huis haalt. Wil je liever wat minder geld uitgeven? Dan is Remington een zeer goed alternatief. 

Welke bodygroomer is het beste van 2021? 

Op basis van onze bevindingen zijn wij tot de conclusie gekomen dat dit jaar de Philips BG5020/15 5000 serie de beste bodygroomer is. Hierboven lees je waar wij dit op baseren. 

Hoe lang kan ik een bodygroomer gebruiken? 

Dit hangt uiteraard af van het gebruik, maar doorgaans kun je ervan uit gaan dat je met een goede bodygroomer zonder problemen twee jaar kunt scheren en trimmen. Wel moet je in de tussentijd de scheerkop vervangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.