De 6 beste schaamhaar trimmers voor mannen in 2024

Met een schaamhaar trimmer verander je een wild oerwoud naar een prettig onderhouden parkje. Of je je schaamhaar moet trimmen is voor elke man een hele persoonlijke vraag. Sommige mannen doen er helemaal niks aan, terwijl heel veel anderen juist kiezen voor de schaamhaar trimmer. Maar weinigen pakken het scheermes erbij. Om je uit deze harige situatie te helpen, hebben we dit artikel over schaamhaar trimmers en hoe en waarom je je schaamhaar trimt geschreven. De volgende vragen zijn daarbij prangend: Wat zijn de beste schaamhaar trimmers, wanneer wil je je schaamhaar trimmen en natuurlijk: hoe denken vrouwen over schaamhaar bij mannen? Lichaamshaar hoort nou eenmaal bij de man, maar dat wil niet zeggen dat je er niets mee kunt doen!

Wat is een schaamhaar trimmer?

Een schaamhaar trimmer is een type trimmer dat speciaal bedoeld is voor de verwijdering van schaamhaar én ander stug lichaamshaar, zonder de erg plooibare huid op die plekken te verwonden. De meeste schaamhaar trimmers zijn echter eerder “bijzonder geschikt” voor schaamhaar, en zijn niet exclusief bedoeld voor het polijsten van de kroonjuwelen. De meeste schaamhaar trimmers vallen daarom onder de categorie bodygroomer.

Niet alle bodygroomers zijn geschikt voor schaamhaar. Veel bodygroomers zijn alleen bedoeld voor ander lichaamshaar of zijn afgeleid van bodygroomers voor vrouwen maar dan met een nieuw likje verf en een andere marketingafdeling. Voor een goede schaamhaar trimmer kom je meestal uit op een bodygroomer die ook bedoeld is voor de verwijdering van schaamhaar. Je zou ook een baardtrimmer kunnen gebruiken, maar het idee dat je deze twee plekken met dezelfde trimmer trimt laten we terzijde.

Waarom je schaamhaar trimmen?

“Heel mooi dat onderscheid tussen bodygroomers en schaamhaar trimmers en dat het bijna dezelfde producten zijn. Maar, wat moet ik ermee?” De vraag luidt hier eigenlijk: “waarom zou ik mijn schaamhaar trimmen?”

Dit is een 100% persoonlijke vraag. Als jij je schaamhaar lekker wilt laten groeien, dan moet je dat vooral doen. Vind je een kort gemaaid gazon in je onderbroek beter aanvoelen, of voelt het frisser aan, dan moet je zekers je schaamhaar trimmen. Een compleet persoonlijke ervaring dus, eentje die niet af zou mogen hangen van de mening van anderen. Wat hebben andere mensen te maken met jouw intieme zone?

We gaan er stiekem toch even vanuit dat de meeste mensen ergens, ietsjes hun mening laat afhangen van de mening van anderen (lees: vrouwen). Afgezien van persoonlijke hygiëne willen we ons ook zo goed mogelijk voor de dag brengen tegenover anderen. Daarom is het voor veel mannen belangrijk om te weten wat andere mannen doen, hun naasten of “peers”. Veel belangrijker nog voor de meesten van ons is waarschijnlijk juist wat vrouwen denken over schaamhaar bij mannen.

Hoeveel mannen trimmen hun schaamhaar?

Hierover zijn de meningen verdeeld. Oudere onderzoeken van rond 2010 tonen aan dat ongeveer driekwart van de mannen hun schaamhaar trimmen. Ongeveer de helft trimt hun schaamhaar niet compleet weg maar werkt de buitenkanten bij en laat het midden langer. Naar ons eigen anekdotisch onderzoek kunnen we bevestigen dat driekwart, ongeveer 75% van de mannen in elk geval iets doet met hun schaamhaar. Dat iets is meestal trimmen. Hoe lang of hoe kort laten we daarbij in het midden, want iedere bos haar is weer anders. Als de jouwe aan de randen al wat korter is maar in het midden ophoopt, dan is gelijkmatig trimmen vaak al voldoende. Is het één groot oerwoud, dan kun je alles aanpakken. 

De hoofdgedachte is hier dat de meeste andere mannen wel wat doen met hun schaamhaar en dat het daarom volstrekt normaal is dat ook jij een schaamhaar trimmer erbij pakt.

Wat vrouwen vinden van schaamhaar

Bij verreweg de meeste vrouwen hebben geen probleem met schaamhaar bij de man. Ondanks de pop-media push vanuit vooral het Californische deel van Amerika voor een compleet gladgeschoren, liefst ook gewaxt lichaam, zien de meeste vrouwen én mannen liever toch dat hun partner de pubertijd heeft meegemaakt. Wat wel wordt gewaardeerd en meestal ook verwacht van mannen is hygiëne. Een minder dichte bos schaamhaar is gemakkelijker schoon te houden en blijft ook langer fris en schoon. Vrouwen zijn doorsnee eenmaal veel meer nauwgezet waar het gaat om de intieme hygiëne. Als je even nadenkt over de mogelijke gevolgen van seks en wie die gevolgen overwegend moet dragen, is dit een volstrekt begrijpelijke en natuurlijke gedachtegang.

Bij deze hygiëne wens past een schaamhaar trimmer heel goed. Je hebt met een getrimde bos geen compleet glad resultaat en het haar is nog zichtbaar. Dit vinden de meeste vrouwen juist aantrekkelijk aan een man. Het toon masculiniteit en libido (hoe goed je bent in bed), maar tegelijkertijd houd je je zaakje wel schoon.

Je schaamhaar trimmen of scheren

De meeste mannen maaien hun gazon en ook vrouwen kunnen een netjes onderhouden veldje waarderen. Waarom dan niet scheren? Veel, maar niet de meeste, vrouwen scheren hun geslachtsdeel ook. Dus, waarom niet de kroonjuwelen? De eerste reden om je schaamhaar te trimmen en niet te scheren is dat de meeste vrouwen juist wel graag wat haar op hun partner zien; ook rondom de slurf. De tweede is dat er bij de dagelijkse douche geen verschil in hygiëne zit tussen een kort getrimde bos en een geschoren schaamstreek. Sterker nog, een geschoren schaamstreek heeft zo zijn eigen problemen. Vraag het menig vrouw die haar schaamstreek wel eens geschoren heeft en zij kan het waarschijnlijk beamen.

De huid rondom je schaamstreek is dunner dan die op de rest van je lichaam. Hij is bevattelijker voor invloeden, waaronder bacteriën, van buitenaf. Dit is gedeeltelijk de reden waarom hij beschermt wordt met schaamhaar. Deze compleet verwijderen is niet bevorderlijk voor een gezonde huid. Daarnaast kun je je huid ook direct beschadigen met het scheermes en vooral de erg geplooide huid van de penis en ballen is hiervoor kwetsbaar. Tenslotte is schaamhaar net zo stug als baardhaar. Maar, hij groeit wel op een dunnere huid. Het risico op ingegroeide haartjes is daarom groter. Dat, samen met scheerbultjes zijn bijna altijd een gevolg van een geschoren schaamstreek. Dit is ook de reden waarom de meeste vrouwen zich liever, al dan niet heel kort, trimmen in plaats van scheren. Ook voor mannen is daarom schaamhaar trimmen aan te raden boven het te scheren.

Waar op letten bij kopen van schaamhaar trimmer?

De beste schaamhaar trimmers zijn bodygroomers die ook geschikt zijn voor de mannelijke schaamstreek. We hebben het daarom meteen over specifiek mannenproducten met messen en opzetstukken bedoeld voor de man. Verzorgingsproducten voor vrouwen zijn heel goed, voor vrouwen. Je wilt deze producten, vaak met een iets ander kleurtje en “men” of “for men” toegevoegd als man links laten liggen. Wat zoek je dan wel?

1. Geschiktheid voor schaamhaar

Vooropgesteld is de geschiktheid voor schaamhaar. Schaamhaar is erg stug en dik. Een schaamhaar van 1 millimeter lang is net zo hard als ijzerdraad van dezelfde lengte en dikte. De tanden op de trimkop moeten daarom van goede kwaliteit, gehard staal zijn of het moet gaan om keramische tanden. Deze zijn hard genoeg om schaamhaar te trimmen zonder te snel bot te worden.

2. Draadloos en batterijcapaciteit

Je wilt een draadloze schaamhaar trimmer met een goede batterijcapaciteit. Je zaakje trimmen doe je niet in de haast, dus neem je tijd. Het is mooi als de accu ook zo lang meegaat tot en met je klaar bent. Ook is draadloos een must. Je kunt dan bijvoorbeeld in de badkuip of in de douchecel gaan staan wanneer je je trimt. Dan blijft al het getrimde haar mooi binnenboord. Let op, probeer lang schaamhaar niet weg te spoelen, want dat kan leiden tot verstoppingen. 

3. Lengte opties

Een schaamhaar trimmer gaat nooit je haar helemaal gladscheren. Daarvoor is hij niet bedoeld en dat is ook niet onze bedoeling als we een schaamhaar trimmer kopen. Kijk wel naar de minimale lengte die overblijft. Met een kortere minimale lengte heb je meer opties dan wanneer je haar op een bepaalde hoogte moet blijven. Dit heeft vooral te maken met de bijgeleverde opzetstukken. De meeste schaamhaar trimmers, ofwel geschikte bodygroomers, trimmen in elk geval tot ongeveer 1 millimeter kort af. Dat is meer dan kort genoeg. Het is meer de vraag hoeveel je over wilt houden. De lengte instellingen op de trimkop en de opzetstukken zullen gaan uitmaken waar je uit kunt kiezen. 

4. Overige functies

Trim je alleen je schaamhaar of ga je ook andere delen van je lichaam trimmen? Voor dat laatste is een meer universele bodygroomer die ook geschikt is voor schaamhaar de juiste keuze. Je kunt dan ook denken aan functies zoals verschillende opzetstukken voor verschillende lichaamsdelen en verschillende trim modes. Maar ook functies zoals een led-display en een gemakkelijke reiniging onder de kraan zijn mooi meegenomen.

De beste 6 schaamhaar trimmers

Je wilt je schaamhaar trimmen, omdat jij je daar het beste bij voelt, of omdat je het mooier vindt staan of voor je partner. Wat je reden ook is, je zoekt de beste schaamhaar trimmer. Je weet ook al wat de beste trimmer voor schaamhaar allemaal in huis moet hebben, maar hoe vind je hem? Gelukkig zijn wij niet onbekend met het op orde brengen van deze harige situaties en hebben we een lijstje. Dit zijn de beste schaamhaar trimmers die we ook zelf graag gebruiken.

#1 Wellshave Bodygroomer HT6006

Wellshave Bodygroomer Mannen PRO
Bekijk laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 24 april 2024 – 04:25

Als eerste op een gedeelde eerste plek staat de Wellshave Bodygroomer HT6006 met zijn brede assortiment opzetstukken en vanwege zijn goede kwaliteit. De Wellshave Bodygroomer is multifunctioneel en zowel inzetbaar als tondeuse en trimmer, alsook een schaamhaar trimmer. Hij kan bij alle toepassingen ook mee onder de douche voor een nog prettiger ervaring.

De Wellshave HT6006 maakt gebruik van ultra harde keramische messen die zonder problemen door schaamhaar heen gaan. Zijn SkinSafe technologie laat zelfs de zeer plooibare huid op de ballen ongemoeid voor een 1 millimeter kort resultaat zonder opzetstukken. Je hebt een moeiteloos en kort resultaat in een mum van tijd, waarbij je nauwelijks merkt dat je aan het trimmen bent.

Met opzetstukken heb je een keuze die reikt vanaf 1,5 millimeter tot en met 4,5 millimeter, wat genoeg moet zijn voor alle getrimde gazons. Trimmen met de Wellshave HT6006 gaat vlot en hij komt gemakkelijk bij de lastige plekjes. Hij doet dit werk met een sterke motor en een eveneens sterke accu. Hij kan tot 90 minuten lang trimmen en laadt weer op zijn eigen laadstation op. Mocht hij onverhoopt toch leeg raken, dan kan hij binnen een paar minuten weer voldoende worden opgeladen voor in elk geval 1 paar getrimde noten. 

We vinden hem tevens het mooist op onze lijst. Dit is subjectief, maar Wellshave weet naar onze mening zijn hoge kwaliteit te combineren met een luxe uitstraling. Ondanks dat is de prijs, net als zijn tanden, juist weer uiterst scherp.

#2 Wellshave Bodygroomer SW-K1

Op plek nummer 1,5, eigenlijk een min of meer gedeelde eerste plek, staat de SW-K1 ook van Wellshave. Er is functioneel weinig verschil tussen de HT6006 en de SW-K1 maar we willen een paar details uitlichten. Deze details zijn ook de reden waarom we gekozen hebben om nog een Wellshave in onze lijst op te nemen. Het eerste dat opvalt is het verschil in design. Deze is iets stoerder, met matte kleuren en een hoekige vormgeving. Je krijgt ondanks dit nog steeds dezelfde hoge kwaliteit, sterke keramische messen en 90 minuten accuduur.

Je krijgt twee, in plaats van vier opzetstukken die desondanks toch vanaf 1 millimeter (zonder opzetstuk) tot 4 millimeter kunnen trimmen. Het mesblad staat onder een net iets minder acute hoek en samen met de iets gebogen vormgeving vinden we dit model net iets handiger op de kop te gebruiken. Dit is naar onze mening een pure lichaamstrimmer, uiterst geschikt voor schaamhaar en ander lichaamshaar. De HT6006 is een bodygroomer met meer styling mogelijkheden en die ook geschikt is voor schaamhaar. De keuze in deze nuance ligt bij jou.

#3 Gruttz Bodygroomer Mannen v3

De Gruttz Bodygroomer, ook bekend als de “Lifeshaver”, is nog een gemakkelijk te gebruiken schaamhaar trimmer zonder verdere opsmuk. Met de opties aan of uit en een stel sterke messen, kom je snel weer fris en hygiënisch voor de dag. De trimkop bestaat uit twee delen, één staal en de ander plastic. Het gladde plastic deel beschermt de huid tegen de geharde keramische tanden. We vonden ook het super korte 0,1-millimeter opzetstuk een grote hulp. Op deze lengte is scheren niet meer nodig om een voor het oog glad resultaat te hebben.

Hij is ook erg stil in gebruik, iets dat misschien in een gezinssituatie of bij verblijf op kamers een gewenste kwaliteit kan zijn. Dit neemt niet weg dat de Gruttz v3 een erg sterke motor bezit die met 7000 toeren per minuut je schaamhaar te lijf gaat. De reden voor deze stilte is de degelijke behuizing. Deze is stevig en zonder veel franje waar wat mis mee kan gaan. Hij is ook waterdicht en geschikt voor gebruik tijdens het douchen. Simpel, degelijk en hij doet het werk waar hij voor bestemd is.

De Gruttz v2 is ook nog steeds beschikbaar. De v2 bezit dezelfde messen en heeft vergelijkbare prestaties als de nieuwere v3. De verschillen zitten voornamelijk in het uiterlijk en de oplaadtijd van de accu, deze is 180 minuten voor de v2 en 90 minuten voor de v3.

#4 Balls Club The Chairman Bodygroomer

Balls Club The Chairman
Bekijk laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 24 april 2024 – 04:00

The Chairman van Balls Club is een pure schaamhaar trimmer, bedoeld voor het trimmen van de edele delen. Ondanks dat is ook het gebruik op de rest van het lichaam heel goed te doen. Trimmen doet de Chairman met gretig plezier. Hij beschikt over een sterke motor en keramische messen. De SAFESHAVE technologie, een bepaalde mesblad plaatsing ten opzichte van het huidoppervlak zorgt voor een zorgeloos glad resultaat. De accu gaat een ongeëvenaarde 120 minuten mee. Als je na 2 uur trimmen nog niet klaar bent, dan is misschien een heggenschaar nog een optie.

Je hebt vijf keuzes lengte: 1 millimeter zonder opzetstuk en 4 opzetstukken in de lengte 2, 4,5, 6 en 6,5 millimeter. De Chairman zelf is hierbij toch het pronkstuk en we vonden de opzetstukken OK genoeg maar ook weer niet opvallend. Vooral de dunne plastic tanden van de opzetstukken vonden we wat te buigzaam. Voor de rest is dit een hele degelijke, sterke schaamhaar trimmer die licht werk maakt van je oerwoud.

#5 BALZY ManMower 3.0

Over grasveldjes gesproken, de bekende ManMower van BALZY mag niet missen op onze lijst. De ManMower 3.0 is een sterke en oerdegelijke schaamhaar trimmer die voor menig man de eenentwintigste eeuw heeft ingeluid. De harde tanden maken zelfs het volste maaiveld kort in een handomdraai. Ook de ManMower 3.0 beschikt over SAFESHAVE technologie die helpt om het trimmen zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Je kunt dit 70 minuten lang doen op een volle batterij.  Hij ligt erg lekker in de hand met een wat stroevere plastic oppervlak. Hij is waterdicht en kan mee onder douche, waar dit stroevere oppervlak bijdraagt aan een betere grip. 

De ManMower lijkt erg sterk op de Balls Club Chairman qua vormgeving, technologie en prestaties. Het verschil zit hem in prijs en dat de Chairman met wat meer opties en opzetstukken is uitgerust. Ook vinden we de Chairman net wat comfortabeler in gebruik.

#6 BALZAC™ Trimmer & Bodygroomer voor mannen

BALZAC™ Trimmer
Bekijk laagste prijs
bol.com
Laatst bijgewerkt op: 24 april 2024 – 05:41

Met een motor van 6000 RPM en een design dat specifiek bedoeld is om noten te ontharen, doet de BALZAC zijn eigen naam eer aan. Met zijn SkinProtect technologie is de BALZAC mogelijk de veiligste manier om je schaarhaar te trimmen. Zijn messen zitten diep ingekapseld waardoor alleen de dunne haartjes erbij kunnen komen. Je huid, zelfs de zeer plooibare huid van je slurf en ballen, kunnen niet scherp genoeg vouwen om ook in deze kleine gleufjes terecht te komen. Het resultaat is dat de BALZAC haast over je scrotum heen schaatst. 

De keus aan lengtes blijft beperkt tot 1 millimeter of 3 en 6 millimeter met de twee opzetstukken. We moeten hierbij zeggen dat we vooral onder de indruk zijn van de BALZAC zelf. Dit is een schaamhaar trimmer die je haalt voor een snel en kort resultaat, niet om te stylen en niet om hier en daar een plukje haar langer te laten. Het is alles of niets met de BALZAC. Maar ga je voor alles, of liever gezegd niets, dan is de BALZAC een hele simpele oplossing.

Hoe trim je schaamhaar?

De eerste keer kan best ongemakkelijk voelen, maar dat hoeft helemaal niet. Schaamhaar is gewoon haar maar dan net iets dikker. Je hebt waarschijnlijk ook geen moeite met naar de kapper gaan, dus je schaamhaar trimmen is niks bijzonders. Dit is hoe je het doet in 4 eenvoudige stappen met jouw schaamhaar trimmer:

  1. Was je schaamstreek, inclusief ballen en penis goed met een milde body wash. Droog huid en haar daarna goed af om stroefheid te voorkomen.
  2. Stel je schaamhaar trimmer in op de gewenste lengte, zet hem aan en ga met rustige bewegingen over de huid van je onderbuik boven de penis. Je kunt ook de binnenkanten van de benen op deze manier doen. 
  3. Voor de ballen trek je de huid zo goed mogelijk strak met één hand en ga je er met kleine bewegingen met de andere hand overheen. Ook de schaft van je penis kun je op deze manier trimmen.
  4. Na het trimmen breng je een laagje vochtinbrengende crème aan. Dit herhaal je de dag erna.

Je kunt hetzelfde resultaat behouden door je schaamhaar één keer per week te trimmen. Veel mannen (en vrouwen over mannen) zijn ook tevreden met om de week trimmen.

Het beste scheerapparaat voor de intieme zone van mannen

Wil je je toch gladscheren, dan is een schaamhaar trimmer niet voldoende. Een trimmer laat altijd een klein haartje achter, meestal van 1 millimeter. Je schaamstreek scheren met een scheermes kan een gevaarlijke bezigheid zijn. We raden je daarom aan om je schaamhaar te scheren met een scheerapparaat. Het beste scheerapparaat voor je intieme zone als man is de Philips Shaver S9000. Dit is een elektrisch scheerapparaat van hoge kwaliteit die ook mee kan onder de douche voor natscheren met scheerschuim.

Conclusie over schaamhaar trimmers en schaamhaar trimmen

Veel mannen trimmen hun schaamhaar en ook de meeste vrouwen vinden een getrimde bos schaamhaar aantrekkelijk. Een compleet geschoren schaamstreek is dan weer minder populair. Veel mannen vinden scheren ongemakkelijk en ook vrouwen vinden een geschoren partner minder aantrekkelijk dan een getrimde. Je schaamhaar trimmen doe je daarom voor jezelf en/of om jezelf aantrekkelijker te maken voor je partner. Vooral vrouwen gaan van nature hygiënischer om met hun intieme zone en waarderen dit, al dan niet onbewust, ook bij hun partner. Je schaamhaar trimmen is dus niet gek en wordt gedaan door de meeste mannen.

De beste schaamhaar trimmer heeft goede messen en een sterke motor die het dikkere schaamhaar aankan. Het gaat hierbij voornamelijk om bodygroomers maar die bedoeld zijn voor het mannenlichaam en dus mannenhaar. 

De beste schaamhaar trimmer is voor ons de Wellshave Bodygroomer HT6006. Deze is van hoge kwaliteit, trimt gemakkelijk, snel en kort en laat je huid daarbij heel. Op de tweede plek staat ook een Wellshave, de SW-K1 die net wat meer uitgekleed is qua accessoires en komt met een ander uiterlijk. Wel is deze beter gevormd voor gebruik op de kop en vinden we hem geschikter als pure schaamhaar trimmer.

Ook kunnen we de Gruttz v3 goed aanraden vanwege zijn zeer veilig trimmende messen die ontwikkeld zijn voor het mannenlichaam. Het super korte 0,1-millimeter opzetstuk zal voor sommige mannen die zich niet per se willen scheren een uitkomst zijn. 

Veelgestelde vragen over schaamhaar trimmer

Wat is de beste schaamhaar trimmer?

De beste schaamhaar trimmer is de Wellshave Bodygroomer HT6006. Dit is zowel een hele goede schaamhaar trimmer als een goede bodygroomer voor de rest van je lichaam. Ook is de Gruttz v3 een goede schaamhaar trimmer speciaal ontwikkelt voor de kroonjuwelen en laat deze heel kort getrimd achter.

Hoe trim ik mijn schaamhaar?

Begin met je schaamstreek te wassen en daarna goed af te drogen. Dan trim je eerst het haar op je onderbuik en tussen de benen met rustige, lange bewegingen. De huid op de penis en ballen trek je eerst strak met de andere hand. Je maakt vervolgens kleine bewegingen over de hele huid tot je tevreden bent. Breng na het trimmen een vochtinbrengende crème aan.

Is schaamhaar trimmen gek?

Nee, je schaamhaar trimmen is niet gek. Meer dan 70% van mannen doet wel iets met hun schaamhaar en in de meeste gevallen betekent dit geheel of gedeeltelijk trimmen. Je schaamhaar trimmen is daarom een persoonlijke vraag en het is niet gek als je het doet.

Is trimmen hetzelfde als scheren?

Trimmen is het zeer kort inkorten van haar tot vlakbij de huid. Getrimd haar blijft daarom altijd zichtbaar achter. De meeste trimmers kunnen tot op 1 millimeter kort trimmen. Bij scheren wordt het haar tot op de huid afgesneden en, afgezien van een mogelijke schaduw van de gevulde haarzakjes na, zijn de haartjes niet meer bovenhuids zichtbaar.

Hoeveel procent van de mannen trimt hun geslachtsdeel?

Meer dan 70% van de mannen trimmen hun schaamhaar, geheel of gedeeltelijk. Hoeveel een individuele man trimt of hoe vaak verschilt erg sterk. Dit heeft te maken met dat schaamhaar, net zoals hoofdhaar, verschilt van man tot man. Voor de een is alleen gedeeltelijk trimmen voor een evenredig resultaat voldoende, een andere man kan weer kiezen voor een gladder resultaat of om vaker te trimmen.

Wat vinden vrouwen van schaamhaar?

De meeste vrouwen vinden schaamhaar bij de man juist aantrekkelijk. Een volledig geschoren, of erger nog gewaxde, schaamstreek is minder aantrekkelijk. Wel stellen vrouwen hygiëne erg op prijs en dit is onderdeel van de aantrekkingskracht van het mannenlichaam. Veel mannen kiezen er daarom voor om hun schaamhaar te trimmen. Op die manier is er toch haar zichtbaar maar is deze gemakkelijker schoon en fris te houden.

Te koop bij:

bol.com
blokker.nl
Laatst bijgewerkt op: 24 april 2024 – 03:54

Te koop bij:

bol.com
blokker.nl
Laatst bijgewerkt op: 24 april 2024 – 04:24

Jari Dohmen

Hoi, mijn naam is Jari en ik ben blogger op BaardTips.nl. Op mijn 13e levensjaar had ik al een “donshaar snorretje” en werd hierdoor vaak uitgelachen door mijn klasgenoten. Zonder twijfel besloot ik mezelf in het diepe te gooien door mijn “pubersnor” te scheren met het scheermes van mijn vader. Al snel kwam ik erachter dat mijn vader niet investeerde in de de beste scheer- en verzorgingsproducten. Na meer dan 12 jaar scheren, testen en onderzoek doen voor persoonlijk gebruik heb ik ervoor gekozen om mijn ervaringen te delen in de vorm van deze blog website. Nu weet ik alles van de beste scheer-en baardproducten, de correcte scheermethodes, heb ik korte lijntjes met de grootste scheermerken van Nederland, zijn al mijn vrienden jaloers op mijn volle baardgroei en (misschien wel het belangrijkste) ben ik zelf heel trots op mijn gezichtsbeharing!

Bekijk alle berichten van Jari

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *